Menu Sluiten

Loopbaan coach Utrecht

Loopbaan coach Utrecht

Waarom een loopbaan coach in Utrecht?

Wat ik vaak hoor: “Ik heb braaf het gebaande pad bewandeld en mijn studies afgerond om vervolgens een baan te vinden die aansloot op hun studieprofiel. Nu ben ik rond de 30 en twijfel ik of dit nou wel echt is wat bij mij past…" Als dit herkenbaar voor je is dan is het wellicht de moeite waard om te zoeken naar een loopbaan coach. 

Wat doet een loopbaan coach?

Wij gaan samen kijken naar jouw persoonlijke coachdoel voor het loopbaan coach traject. Het gaat hier immers om coaching en dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het behalen van je eigen loopbaan doel. 

Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Ik wil onderzoeken waar mijn passie ligt
  • Ik twijfel of ik wil gaan ondernemen en ik wil hier een gerichte keuze in maken
  • Ik wil mijn talenten en valkuilen in kaart brengen

Vervolgens plannen wij 5 sessies waarin we met jou doel aan de gang gaan. Er zijn talloze methodieken en technieken die we kunnen toepassen in de sessies, maar we kijken iedere keer waar jij op dat moment het meeste behoefte aan hebt om een stap dichter bij jouw loopbaan doel te komen. 

Een traject kan online, hybride (deels online en deels fysiek) of volledig fysiek plaatsvinden. In dat laatste geval ben je welkom op mijn locatie op de Ramstraat, waar ik coach in Utrecht. 

Een veelgebruikte tool van een loopbaan coach

Als loopbaan coach maak ik tijdens trajecten veel gebruik van de 360 graden feedback tool. Het doel hiervan is om mensen in je omgeving een vragenlijst over jou te laten invullen. De kracht van deze feedback methode is dat jij zelf als loopbaan coach kunt optreden en je eigen visie kunt vergelijken met de waarneming van je omgeving. Dit levert vaak waardevolle inzichten op. 

Vind je dat interessant? Download dan hier naast het feedback formulier en vraag minimaal 6 mensen in je omgeving om het voor je in te vullen. Succes! 

Stuur gerust een berichtje voor meer info of een vrijblijvende kennismaking! 

Whatsapp openen
Hi!
Waar kan ik je mee helpen? :)