Menu Sluiten

MBTI teambuilding & offsite

MBTI® teamsessie / offsite

Door het toevoegen van het psychometrische instrument MBTI® aan jouw coachingstraject kom je er tot in detail achter hoe jij daadwerkelijk in elkaar steekt en hoe jij met jouw unieke eigenschappen een gelukkig en succesvol leven kunt leiden. Samen met een senior MBTI® professional help ik je om te gaan met stress, een kei te worden in communicatie, discipline te ontwikkelen en heldere keuzes te maken die bijdragen aan jouw geluk.

MBTI® instrument

De Myers-Briggs Type Indicator is wereldwijd het meest gebruikte psychometrische instrument en geeft inzicht in je aangeboren drijfveren en karakter. MBTI® helpt je om jezelf beter te leren kennen waardoor je je eigen gedrag en het gedrag van anderen beter kunt verklaren, accepteren en beïnvloeden.  Het is dan ook niet gek dat meer dan 70% van de top 500-bedrijven MBTI® inzet als stevige basis voor  persoonlijke groei en ontwikkeling, en daarmee voor een grotere persoonlijke effectiviteit.

Inhoud MBTI® team sessie

Jullie gaat aan de slag met een ervaren MBTI® professional en er wordt een analyse van jullie individuele persoonlijkheidstypes gemaakt. Na de teamsessie ontvang je een Persoonlijk Effectiviteitsrapport waarin jouw geanalyseerde karaktereigenschappen zoals drijfveren, besluitvormingsprocessen en communicatiestijlen worden uitgediept.

Jullie gaan samen met de coach onderzoeken wat de verschillende talenten en valkuilen zijn binnen het team. En hoe jullie optimaal kunnen samenwerken om effectiever te worden als team, met een vertaalslag naar de praktijk.

MBTI® is zeer geschikt voor:

✔️ Teambuilding en offsites

✔️ Inzicht in talenten, valkuilen en drijfveren

✔️ Communicatiepatronen 

Investering

MBTI® teamsessie

Gecertificeerde MBTI coach en trainer: €500,- per uur 

Persoonlijk MBTI rapport: €450,- per deelnemer

Resultaat

Aan het einde de MBTI® teamsessie offsite hebben jullie:

Gedetailleerd beeld van de individuele persoonlijkheden in het team

Wetenschappelijk onderbouwde methodiek

Praktische tools om direct toe te passen voor een effectievere team samenwerking

Een helder plan om jullie teamdoelen te behalen

Een sterker teamgevoel met meer onderlinge verbinding

Stuur gerust een berichtje voor meer info of een vrijblijvende kennismaking! 

Whatsapp openen
Hi!
Waar kan ik je mee helpen? :)